Hvilket av følgende er et eksempel på en innebygd applikasjon?
Hvilket av følgende er et eksempel på en innebygd applikasjon?

Video: Hvilket av følgende er et eksempel på en innebygd applikasjon?

Video: Hvilket av følgende er et eksempel på en innebygd applikasjon?
Video: What is an Embedded System? | Concepts 2024, Kan
Anonim

Eksempler av en del av systemer inkluderer vaskemaskiner, skrivere, biler, kameraer, industrimaskiner og mer. I tilfelle du lurer, ja, mobiltelefoner og nettbrett vurderes også en del av systemer. En del av systemer er navngitt som sådan fordi de er en del av en større enhet, og gir en spesiell funksjon.

Med tanke på dette, hva er et eksempel på et innebygd system?

Noen eksempler av en del av Systemer er MP3-spillere, mobiltelefoner, videospillkonsoller, digitale kameraer, DVD-spillere og GPS. Husholdningsapparater, som mikrobølgeovner, vaskemaskiner og oppvaskmaskiner, inkluderer en del av systemer for å gi fleksibilitet og effektivitet.

På samme måte, hva er innebygde produkter? An en del av enhet er et objekt som inneholder et datasystem med spesielle formål. En del av enheter i kompleks produsert Produkter , for eksempel biler, er ofte hodeløse. Dette betyr ganske enkelt at enhetens programvare ikke har et brukergrensesnitt (UI).

På samme måte kan man spørre seg, hva er en innebygd applikasjon?

An innebygd applikasjon er programvare som er plassert permanent inne i en slags enhet for å utføre et veldig spesifikt sett med funksjoner. Programinstruksjonene for en del av systemer kalles fastvare, eller en del av programvare, og er lagret i skrivebeskyttet minne, eller flash-minnebrikker.

Hva er innebygde plattformer?

Det er i hovedsak en datamaskin (i betydningen prosessor + minne) uten operativsystem, som vanligvis brukes til å kjøre ett og bare fast program. Vanligvis en sensor- eller aktuatorkontroller, eller en enkeltoppgave-gadget.

Anbefalt: