Hvordan fungerer zip bombe?
Hvordan fungerer zip bombe?

Video: Hvordan fungerer zip bombe?

Video: Hvordan fungerer zip bombe?
Video: How to make a zip bomb 2024, September
Anonim

Den virker ved å overlappe filer inne i glidelås container, for å referere til en "kjerne" av svært komprimerte data i flere filer, uten å lage flere kopier av den. De zip bomber utgangsstørrelse vokser kvadratisk i inngangsstørrelsen; dvs. at kompresjonsforholdet blir bedre etter hvert som bombe blir større.

Dessuten, hva gjør en zip-bombe?

EN zip bombe , også kjent som en glidelås av deathor dekompresjonsbombe , er en ondsinnet arkivfil designet for å krasje eller ubrukeliggjøre programmet eller systemet som leser den. Det brukes til å deaktivere antivirusprogramvare for å skape en åpning for mer tradisjonelle virus.

Videre, er zip-filer farlige? Zip-filer i seg selv er det ikke skadelig eller farlig . Imidlertid har de blitt brukt av ondsinnede personer for å skjule det faktum at de sender skadelige filer.

På samme måte kan man spørre seg, hvordan fungerer zip-filformat?

Også kjent som komprimert eller arkivert filer , ZIP-filer kondensere flere filer til en enkelt plassering med Utvidelse . glidelås eller. glidelås , reduserer den totale størrelsen og gjør dem enklere å overføre.

Hva er en fildekompresjonsbombe?

EN dekompresjonsbombe eller zip bombe er et kjærlig arkiv fil som inneholder mange gjentatte data som kan krasje programmet som leser det. Også kjent som 'zip ofdeath', en zip bombe brukes ofte til å gjøre et antivirusprogram ubrukelig, slik at mer tradisjonelle virus kan komme inn i et system.

Anbefalt: