Er en utvider virkelig nødvendig?
Er en utvider virkelig nødvendig?

Video: Er en utvider virkelig nødvendig?

Video: Er en utvider virkelig nødvendig?
Video: Det komplette React Query-kursus på en time | TanStack Query v4 for begyndere 2024, Kan
Anonim

Lovrovich. En gane utvider er en av de vanligste måtene kjeveortopeder behandler korsbitt og trange problemer i munnen til sine voksende pasienter. Den mest vellykkede utvidere er festet til tennene, og det er de ofte behov for før tannregulering for å gi mer plass i munnen.

Derfor, hvorfor trenger jeg en utvider?

An utvider er oftest foreskrevet når det er et kryssbitt mellom de to buene eller ikke nok plass til at de permanente tennene kan bryte ut. Vanligvis er apparatet mest effektivt når det brukes til barn og preteens fordi beinsuturene i midten av deres voksende ganer ikke er fullstendig sammensmeltet.

Spørsmålet er deretter, bryter en ekspander kjeven din? EN palatal expander gjør det ikke bryte kjeven . Det skiller de bein kl de mid-palatal sutur.

får du alltid et gap med en utvider?

Det er normalt til har en liten mellomrom mellom fortennene. Likevel sjelden vil størrelsen på mellomrom mellom tennene noensinne få like stor som avstanden mellom de to sidene av tannreguleringen utvider fordi tennene begynner å bevege seg sammen igjen selv før ekspansjonen er fullført.

Endrer en ekspander ansiktsform?

Ytterligere kjeveortopedisk arbeid er noen ganger nødvendig i mer alvorlige tilfeller. Et Herpst-apparat eller en palatal utvider kan bevege kjeven eller utvide overkjeven. Det ultimate resultatet er et nytt smil og, i de fleste moderate til alvorlige tilfeller, kjeveortopedi endring de form av din ansikt - subtilt.

Anbefalt: