Er Canon Rebel t3i bra for fotografering?
Er Canon Rebel t3i bra for fotografering?

Video: Er Canon Rebel t3i bra for fotografering?

Video: Er Canon Rebel t3i bra for fotografering?
Video: Стоит ли Canon 600D (T3i) того, чтобы приобрести его в 2022 году? 2024, Kan
Anonim

Når det kommer til bildekvalitet, er Canon T3i matcher i utgangspunktet T2i, allerede den beste i inngangsnivåsegmentet, og ytelsen på andre områder er også like god -igjen, på eller nær toppen av kategorien. Så hvis du vil ha flotte bilder fra et DSLR, til en rimelig lav pris, da Canon T3i leverer.

Folk spør også, er Canon t3i et profesjonelt kamera?

De Canon Rebel T3i er en digital enkelt linserefleks (SLR) kamera , som betyr at den har avtakbare linser og den bruker en speillukkermekanisme for å ta bilder.

er Canon Rebel t3i et DSLR? De EOS Rebel T3i DSLR-kamera fra Canon har en 18,0 MP CMOS-sensor og DIGIC 4 bildebehandling for høy bildekvalitet og hastighet.

Vet også, er en Canon Rebel t3 et godt kamera?

De God Ikke overraskende Canon EOS RebelT3 gir utmerket bildekvalitet. The Bottom Line Selv om det er et helt greit inngangsnivå kamera , det er bedre alternativer for pengene enn Canon EOS RebelT3.

Hvor lenge kan Canon Rebel t3i spille inn?

Individuelle filmklipp tatt av Canon RebelT3i er begrenset til maksimalt 29 minutter, 59 sekunder, takket være europeiske skatteregler, men som det viser seg, er 4GB-grensen på videofilstørrelser vil i praksis begrense deg til kortere filmklipp uansett.

Anbefalt: