Hva er referansetelling VBA?
Hva er referansetelling VBA?

Video: Hva er referansetelling VBA?

Video: Hva er referansetelling VBA?
Video: Introduction to iOS, by Rhed Shi 2024, April
Anonim

VBA klasser: referansetelling . I henhold til Michael Ruttens Hidden Gems for Free, lagrer en vanlig Visual Basic-objekt referanseantall på minneplasseringen rett etter VTable-pekeren.

Folk spør også, hva er en motreferanse?

I informatikk, henvisning telling er en programmeringsteknikk for å lagre antall referanser , pekere eller håndtak til en ressurs, for eksempel et objekt, en minneblokk, diskplass og andre.

Foruten ovenfor, betyr ingenting VBA? De Ingenting nøkkelord brukes til å skille en objektvariabel fra et faktisk objekt. Bruk Set-setningen for å tildele Ingenting til en objektvariabel. For eksempel: Sett MyObject = Ingenting.

For det andre, hva er referansetelling i Python?

Referansetelling . Referansetelling er en enkel teknikk der objekter deallokeres når det ikke er noen henvisning til dem i et program. Hver variabel i Python er en henvisning (en peker) til et objekt og ikke selve verdien.

Hvordan bruker jeg ingenting i VBA?

Ingenting . En objektvariabel som ikke er initialisert har en verdi på Ingenting . Du må bruk er operatøren for å teste for likhet. Du kan ikke bruk et likhetstegn (=) når du arbeider med objektvariabler, kun enkle datatyper.

Anbefalt: