Fungerer Bose-hodetelefoner med iPhone?
Fungerer Bose-hodetelefoner med iPhone?

Video: Fungerer Bose-hodetelefoner med iPhone?

Video: Fungerer Bose-hodetelefoner med iPhone?
Video: Tutorial How To Pair Bose QC Quietcomfort 35 Headphones To Phone Apple iPhone 2024, April
Anonim

Bose ® QuietComfort® 35 trådløs Hodetelefoner II er konstruert med støyreduksjon i verdensklasse. Enda bedre de frigjør deg fra ledninger, kobles enkelt til din iPhone og iPad med Bluetooth.

Rett og slett, kan du bruke Bose-hodetelefoner på iPhone?

Alle Bose ® hodetelefoner designet for Apple-enheter inkluderer en liten in-line fjernkontroll med en integrert mikrofon. For en liste over enheter som støtter fjernkontrollen og mikrofonen, se Apple-kompatible enheter. Lyd støttes av alle iPod®-modeller. Krever nyeste iPod-programvare.

På samme måte, fungerer Bose Apple-hodetelefoner med Android? Selv om hodetelefoner seg selv er de samme mellom de to versjonene, kablene arbeid litt annerledes. Du vil fortsatt kunne lytte til musikk hvis du bruker eple versjon av Bose hodetelefoner med en Android telefonen, men de innebygde kontrollene vil ikke arbeid i det hele tatt.

På samme måte spør folk, fungerer Bose qc20 iPhone?

De QC20 ville arbeid på både Apple og Android. Den innebygde mikrofonen og tre-knapps fjernkontrollen til QC20 hodetelefoner er designet for bruk med enten utvalgte Apple-produkter eller utvalgte Samsung Galaxy-smarttelefoner.

Hvordan kobler jeg Bose QuietComfort 35 til iPhone?

Lysbilde de Strøm/Bluetooth®-knapp () til de Bluetooth®-symbol () og hold inne til du hører «Klar til par eller de Bluetooth-indikatoren blinker blått. 2. På din Bluetooth-enhet, slå på de Bluetooth-funksjon. Tips: De Bluetooth-menyen er vanligvis funnet i Innstillinger-menyen.

Anbefalt: