Hva er Apigw?
Hva er Apigw?

Video: Hva er Apigw?

Video: Hva er Apigw?
Video: Hva er best av iskrem og trening? 2024, September
Anonim

De apigw kommandoen går inn i API-gateway-modus for å opprette eller endre en API-gateway. Bruk nr apigw kommando for å slette en API-gateway.

Følgelig, hva brukes en API-gateway til?

An API-gateway er en server som er det eneste inngangspunktet til systemet. De API-gateway vil ofte håndtere en forespørsel ved å påkalle flere mikrotjenester og samle resultatene. Det kan oversette mellom nettprotokoller som HTTP og WebSocket og nett-uvennlige protokoller som er brukt internt.

På samme måte, hvorfor trenger vi AWS API-gateway? De AWS API-gateway fungerer som en bro mellom dine AWS tjenester og eksterne apper. Den autentiserer, administrerer og overvåker API anrop fra eksterne apper og sender dem til AWS tjenester som EC2 , DynamoDB-eller as vi kommer til å diskutere i dette innlegget, AWS Lambda.

Folk spør også, hva er API-gateway i AWS?

API-gateway er en AWS tjeneste som støtter følgende: Opprette, distribuere og administrere et REST-applikasjonsprogrammeringsgrensesnitt ( API ) for å avsløre backend HTTP-endepunkter, AWS Lambdafunksjoner eller annet AWS tjenester.

Hva er EDGE-optimalisert API?

Kant - optimaliserte APIer er endepunkter som er tilgjengelig gjennom en CloudFront-distribusjon som er opprettet og administrert av API Inngangsport. Tidligere, kant - optimaliserte APIer var standardalternativet for å lage APIer med API Inngangsport.

Anbefalt: