Innholdsfortegnelse:

Er mp4 det samme som MOV?
Er mp4 det samme som MOV?

Video: Er mp4 det samme som MOV?

Video: Er mp4 det samme som MOV?
Video: Секретная функция обычного ножа! Таких полезных советов еще никто не видел! 2024, Kan
Anonim

Kodet med samme kodek MPEG-4, MP4 den er lik MOV . Faktisk, MP4 ble utviklet på grunnlag av MOV filformat. Begge har tap og kan brukes i QuickTime-miljøet. Derfor, MP4 er mer fleksibel enn MOV.

Ganske enkelt, er MOV bedre kvalitet enn mp4?

Til tross for det faktum at MOV var ment for QuickTime-spiller og MP4 bruker de samme tapsgivende kompresjonsstandardene, de er stort sett utskiftbare i et QuickTime-miljø. En fil i MOV format kan enkelt konverteres til MP4 og omvendt uten å endre videokodingen.

Er MOV eller mp4 bedre for YouTube? MOV filer vil fungere i de fleste redigeringsprogrammer, men de fungerer kanskje ikke i enkelte PC-programmer. Mp4 filer er også fulle 1080p-filer, og de er den internasjonale standarden for deling av videoer på nettet. De bruker en H.264-komprimering, som muliggjør en video av høy kvalitet og en mindre filstørrelse.

Hva er MOV-videoformat her?

EN MOV fil er en vanlig multimediebeholderfil format utviklet av Apple og kompatibel med begge Macintos og Windows-plattformer. Den kan inneholde flere spor som lagrer forskjellige typer mediedata og brukes ofte til å lagre filmer og andre video filer. MOV filer bruker vanligvis MPEG-4-kodeken for komprimering.

Hvordan konverterer jeg en mp4 til en MOV?

Trinn

  1. Åpne ConvertFiles.com i nettleseren din.
  2. Klikk på Bla gjennom-knappen i den grønne boksen.
  3. Last opp MP4-filen du vil konvertere fra datamaskinen din.
  4. Velg MPEG-4-videofil (.mp4) som inndataformat.
  5. Velg QuickTime Movie File (.mov) som utdataformat.
  6. Klikk på Konverter-knappen.

Anbefalt: