Er BlackBerry-telefoner sporbare?
Er BlackBerry-telefoner sporbare?

Video: Er BlackBerry-telefoner sporbare?

Video: Er BlackBerry-telefoner sporbare?
Video: Video in diretta del venerdí pomeriggio! Cresciamo tutti insieme su YouTube! @SanTenChan 2024, Kan
Anonim

Alle celler telefoner kan spores av politiet, men som noen påpekte, gjør de det vanligvis kun for alvorlige forbrytelser. Bjørnebær er også mer robuste på denne måten. En BES-administrator kan spore BB-ene på serveren sin og RIM kan spore BIS bjørnebær.

I forhold til dette, kan BlackBerry-telefoner spores?

Finn min bjørnebær er ikke en app akkurat som Finn min iPhone men bjørnebær tilbyr en app som heter bjørnebær Beskytt for å finne og spor din bjørnebær enhet. Du kan bruk bjørnebær beskytte for å finne det stjålne telefon . Du kan Bruk den også til å fjernlåse den sammen med høy ringefunksjon i tilfelle du mistet den et sted.

Spørsmålet er deretter hva som er spesielt med BlackBerry-telefoner? BlackBerry-telefoner dra nytte av én enkelt innboks, kalt Bjørnebær Hub, som konsoliderer meldinger fra alle e-postkontoene dine med direktemeldinger og oppdateringer for sosiale nettverk. Den håndterer også din telefon anrop, talemeldinger, tekstmeldinger og meldinger fra det redesignede Bjørnebær Budbringer.

På samme måte kan du spørre, er BlackBerry-telefoner sikre?

Bjørnebær , som alltid har vært kjent for sin beskyttelse, brakte mange av de sikkerhet forbedringer fra deres gamle OS (BB10) til Android da de byttet. Resultatet er mest sikker Android smarttelefon på markedet, og det beste alternativet for personvernbevisste individer.

Fungerer gamle BlackBerry-telefoner fortsatt?

For alle som klamrer seg til sine Bjørnebær mobil telefoner , det er noen gode nyheter! Bjørnebær annonsert at de er det fortsatt støtter enhetene sine med Bjørnebær OS til slutten av 2020. Blackberry gjorde det prøve sitt beste gjøre BB10 arbeid og til og med med støtte for Android-apper.

Anbefalt: