Har Arlo et alarmsystem?
Har Arlo et alarmsystem?

Video: Har Arlo et alarmsystem?

Video: Har Arlo et alarmsystem?
Video: Arlo overvåkningskamera og Verisure alarm 2024, Kan
Anonim

Arlo nå har et sikkerhetssystem . Arlo hevder at multisensoren er en "alt-i-ett" enhet som registrerer bevegelse, dører og vinduer som åpnes og lukkes, røyk og karbonmonoksid alarmer , endringer i temperatur og vannlekkasjer.

Ganske enkelt, har Arlo en alarm?

Drevet av Arlo SmartHub og kontrollert gjennom Arlo App, den Arlo Sikkerhetssystem har alt-i-ett multifunksjonssensor for vindu, dør, bevegelse, røyk alarm , karbonmonoksid alarm , deteksjon av vannlekkasje og mer. SAN JOSE, California

For det andre, hvordan slår du på alarmen på Arlo? Slik slår du på Arlo Pro-basestasjonssirenen:

  1. Start Arlo-appen eller logg på Arlo-kontoen din på my.arlo.com.
  2. Skyv skuffen øverst på siden ned. Alarm-knappen vises.
  3. Trykk på Alarm-knappen.
  4. Trykk eller klikk Ja for å bekrefte at du vil slå på sirenen.

Tilsvarende, er Arlo et godt sikkerhetssystem?

Arlo sikkerhet tilbyr et enkelt, men kraftig hjem sikkerhet kameraløsning, med noen få smarte funksjoner som hjelper dem å virkelig skinne. Dette kontraktsfrie alternativet fungerer bra for folk som ikke vil ha mange hjemmeautomatiseringsfunksjoner som de ikke kommer til å bruke, eller de er leietakere som leter etter en 100 % trådløs system.

Hvilket sikkerhetssystem fungerer med Arlo?

Innledende Jobber med Arlo Partnere inkluderer Bose, Danalock, Jasco, Leviton, LIFX, Philips Hue, Schlage, Sonos og Yale. Jobber med Arlo lanseres i midten av 2019. For det tredje husker du kanskje at den nye SmartHub inkluderer både Z-Wave og Zigbee radioer. I følge Arlo , vil denne muligheten ikke låses opp før i andre halvdel av 2019.

Anbefalt: