Hva er interne og eksterne kommandoer i Linux?
Hva er interne og eksterne kommandoer i Linux?

Video: Hva er interne og eksterne kommandoer i Linux?

Video: Hva er interne og eksterne kommandoer i Linux?
Video: Проверка и Синхронизация текущего времени на узлах сети c помощью zabbix 2024, Kan
Anonim

Interne kommandoer er kommandoer som allerede er lastet inn i systemet. De kan utføres når som helst og er uavhengige. På den andre siden, eksterne kommandoer lastes når brukeren ber om dem. Interne kommandoer ikke krever en egen prosess for å utføre dem.

Følgelig, hva er interne og eksterne kommandoer?

Interne kommandoer : Kommandoer som er innebygd i skallet. Eksterne kommandoer : Kommandoer som ikke er innebygd i skallet. Når en ekstern kommando må utføres, skallet leter etter sin bane gitt i PATHvariable, og også en ny prosess må opprettes og kommando blir henrettet.

For det andre, hva er de interne kommandoene? intern kommando . I DOS-systemer, en intern kommando er noen kommando som ligger i KOMMANDO . COM-fil. Dette inkluderer de vanligste DOSene kommandoer , som COPY og DIR. Kommandoer som ligger i andre COM-filer, eller i EXE- eller BAT-filer, kalles eksterne kommandoer.

Folk spør også, hva er eksterne kommandoer?

An ekstern kommando er en MS-DOS kommando som ikke er inkludert i kommando .com. Eksterne kommandoer er vanlig utvendig enten fordi de krever store krav eller ikke brukes ofte kommandoer . Illustrasjonen viser hver av de eksterne kommandoer er separate filer.

Hva er intern skallkommando?

Interne kommandoer og innebygde. En innebygd er en kommando inneholdt i Bash-verktøysettet, bokstavelig talt innebygd. Når en kommando eller skall selv initierer (eller skaper) en ny delprosess for å utføre en oppgave, dette kalles forking. Denne nye prosessen er barnet, og prosessen som forkedit off er forelderen.

Anbefalt: