Hva er referanseintegritet i SQL Server?
Hva er referanseintegritet i SQL Server?

Video: Hva er referanseintegritet i SQL Server?

Video: Hva er referanseintegritet i SQL Server?
Video: SQL Server 12 - Referential Integrity 2024, Kan
Anonim

Som et relasjonsdatabasestyringssystem (RDBMS), SQL Server bruker referanseintegritet begrensning for å sikre at data i én tabell peker til data i en annen tabell – og ikke peker til data som ikke eksisterer. SQL Server bruker begrensninger, utløsere, regler og standarder for å håndheve referanseintegritet.

Også å vite er, hva er en referanseintegritet i en database?

Referanseintegritet refererer til nøyaktigheten og konsistensen av data i et forhold. I relasjoner er data koblet mellom to eller flere tabeller. Så, referanseintegritet krever at når en fremmednøkkelverdi brukes, må den referere til en gyldig eksisterende primærnøkkel i den overordnede tabellen.

Vet også, hva mener du med referanseintegritetsbegrensning? EN referensiell integritetsbegrensning er definert som en del av en assosiasjon mellom to enhetstyper. De definisjon for en referensiell integritetsbegrensning spesifiserer følgende informasjon: Hovedenden av begrensning . (En enhetstype hvis enhetsnøkkel refereres til av den avhengige enden.)

Dessuten, hva er referanseintegritet forklare med passende eksempel?

Referanseintegritet Det betyr at referansen fra en rad i en tabell til en annen tabell må være gyldig. Eksempler av referanseintegritet begrensning i kunde-/ordredatabasen til selskapet: Customer(CustID, CustName) Order(OrderID, CustID, OrderDate)

Hvordan implementeres referanseintegritet i SQL?

Referanseintegritet er en begrensning i databasen som håndhever forholdet mellom to tabeller. De Referanseintegritet begrensning krever at verdier i en fremmednøkkelkolonne enten må være tilstede i primærnøkkelen som er referert til av fremmednøkkelen, eller de må være null.

Anbefalt: