Hva er CSR i sertifikater?
Hva er CSR i sertifikater?

Video: Hva er CSR i sertifikater?

Video: Hva er CSR i sertifikater?
Video: SSL Certificate Explained 2024, Kan
Anonim

EN CSR eller Sertifikat Signeringsforespørsel er en blokk med kodet tekst som gis til en Sertifikat Fullmakt ved søknad om SSL Sertifikat . Den inneholder også den offentlige nøkkelen som vil bli inkludert i sertifikat . En privat nøkkel opprettes vanligvis samtidig som du oppretter CSR , lage et nøkkelpar.

Hva er CSR for noe på denne måten?

CSR står for Certificate Signing Request. EN CSR inneholder informasjon som organisasjonens navn, ditt domenenavn og din plassering, og fylles ut og sendes til en sertifiseringsinstans som SSL.com. Informasjonen i en CSR er pleide å bekrefte og opprett SSL-sertifikatet ditt.

Foruten ovenfor, hvordan kan jeg få CSR-sertifikat? Hvordan generere en CSR for Microsoft IIS 8

  1. Åpne Internet Information Services (IIS) Manager.
  2. Velg serveren der du vil generere sertifikatet.
  3. Naviger til Serversertifikater.
  4. Velg Opprett et nytt sertifikat.
  5. Skriv inn dine CSR-detaljer.
  6. Velg en kryptografisk tjenesteleverandør og bitlengde.
  7. Lagre CSR.

Man kan også spørre seg hvorfor vi trenger CSR-sertifikat?

EN Sertifikat Signeringsforespørsel eller CSR er en spesielt formatert underutviklet offentlig nøkkel som er brukes for registrering av en SSL Sertifikat . Informasjonen om dette CSR er viktig for a Sertifikat Myndighet (CA). Den trengs for å validere informasjonen som kreves for å utstede en SSL Sertifikat.

Hva er CSR filformat?

De fil brukes av en sertifiseringsinstans for å etablere bevis på identitet for nettsteder. CSR-filer genereres ved hjelp av en offentlig og privat nøkkel. Den offentlige nøkkelen er inkludert i CSR-fil , og den private nøkkelen brukes til å signere digitalt CSR-fil . Åpent over 100 filformater med Fil Seer for Android.

Anbefalt: