Hva er et enkelt predikat?
Hva er et enkelt predikat?

Video: Hva er et enkelt predikat?

Video: Hva er et enkelt predikat?
Video: Grundläggande grammatik: Subjekt och predikat 2024, Kan
Anonim

De enkelt predikat er hovedverbet i predikat som forteller hva faget gjør. eksempel: Faren min fikset tørketrommelen. Les hver setning. Tegn en strek under hele predikat.

På samme måte, hvordan finner du det enkle predikatet?

EN enkelt predikat er rett og slett hovedverbet. Hver setning må ha et hovedverb, og den enkleste måten å gjøre det på finne det er å lete etter et ord som viser handling. Hvis det ikke er noe handlingsverb i setningen, så enkelt predikat vil være et "tilstand"-verb.

Deretter er spørsmålet, hva er et eksempel på et predikat? Eksempler av Predikat Adjektiver. I setningen "Veggen er lilla", er emnet "vegg", den predikat adjektiv er "lilla" og koblingsverbet er "er." Så det er subjekt, verb og predikat adjektiv. Nok snakk om det!

Ganske enkelt, hva er et eksempel på et enkelt predikat i en setning?

EN enkelt predikat er hovedverbet eller verbfrasen til a setning som forteller hva faget gjør. Den inkluderer ingen modifikatorer i setning . Enkle predikateksempler : Jeg gikk.

Hva er enkelt subjekt og enkelt predikateksempel?

Noen ganger, enkelt emne er også komplett emne . Eksempel : Flest fugler | kan fly. Eksempel : De | kan fly fordi de har vinger. De enkelt predikat er den fullstendig verb innenfor komplett predikat.

Anbefalt: