Hva brukes vårstøvel Devtools til?
Hva brukes vårstøvel Devtools til?

Video: Hva brukes vårstøvel Devtools til?

Video: Hva brukes vårstøvel Devtools til?
Video: What is Spring Boot? | Introduction 2024, Kan
Anonim

vår - støvel - devtools modulen inkluderer en innebygd LiveReload-server som er brukt for å utløse en nettleseroppdatering når en ressurs endres. For at dette skal skje i nettleseren må vi installere LiveReload-pluginen, en slik implementering er Remote Live Reload for Chrome.

Så, hva er spring dev tools?

Utvikler verktøy . Vår Boot inkluderer et ekstra sett med verktøy som kan gjøre applikasjonsutviklingsopplevelsen litt mer behagelig. De vår -støvel- devtools modul kan inkluderes i ethvert prosjekt for å gi ytterligere utviklingstidsfunksjoner.

Spørsmålet er deretter, hva er @EnableAutoConfiguration? @ Aktiver AutoConfiguration merknad konfigurerer automatisk bønnene som er tilstede i klassebanen. Pakken til klassen som er merket med @ Aktiver AutoConfiguration har spesifikk betydning og brukes ofte som "standard". Den vil for eksempel bli brukt når du skanner etter @Entity-klasser.

Bare så, hva er @configuration i vårstøvel?

Vår @ Konfigurasjon merknad hjelper på Vår annotasjonsbasert konfigurasjon . @ Konfigurasjon merknad indikerer at en klasse erklærer en eller flere @Bean-metoder og kan behandles av Vår beholder for å generere bønnedefinisjoner og serviceforespørsler for disse bønnene under kjøring.

Hva gjør SpringApplication kjører ()?

Fjærstøvel Vårapplikasjon klasse brukes til å starte opp og starte en Vårsøknad fra en Java-hovedmetode. Denne klassen oppretter automatisk ApplicationContext fra klassebanen, skanner konfigurasjonsklassene og start applikasjonen.

Anbefalt: