Hva er vedlikehold og støtte for programvare?
Hva er vedlikehold og støtte for programvare?

Video: Hva er vedlikehold og støtte for programvare?

Video: Hva er vedlikehold og støtte for programvare?
Video: What is Software Maintenance? full Explanation | Software Engineering 2024, Kan
Anonim

Vedlikehold av programvare i programvare engineering er modifikasjonen av en programvare produktet etter levering for å rette opp feil, for å forbedre ytelsen eller andre egenskaper. En vanlig oppfatning av vedlikehold er at det bare innebærer å fikse feil.

Følgelig, hva inkluderer vedlikehold av programvare?

Beskrivelse: Vedlikehold av programvare er en stor aktivitet som inkluderer optimalisering, feilretting, sletting av forkastede funksjoner og forbedring av eksisterende funksjoner. Siden disse endringene er nødvendige, må det opprettes en mekanisme for estimering, kontroll og modifikasjoner.

Videre, hva er programvare for forebyggende vedlikehold? Programvare for forebyggende vedlikehold , en kjernemodul i CMMS, hjelper deg med å utvikle, planlegge og spore et PM-program som reduserer nedetid og øker livssyklusen for eiendeler og utstyr. Programvare for forebyggende vedlikehold er en av de viktigste funksjonene som enhver CMMS programvare kan tilby en organisasjon.

Spørsmålet er også, hva er viktigheten av vedlikehold av et programvareprodukt?

Vedlikehold av programvare er en del av Programvare Utviklings livssyklus. Hovedformålet er å endre og oppdatere programvare søknad etter levering for å rette feil og for å forbedre ytelsen til systemet. Det er en veldig bred aktivitet som foregår like etter at utbyggingen er fullført.

Hva er de 4 typene vedlikehold?

Fire generell typer vedlikehold filosofier kan identifiseres, nemlig korrigerende, forebyggende, risikobasert og tilstandsbasert vedlikehold.

Anbefalt: