Innholdsfortegnelse:

Er appen PicsArt gratis?
Er appen PicsArt gratis?

Video: Er appen PicsArt gratis?

Video: Er appen PicsArt gratis?
Video: How to use PicsArt App - PicsArt Editing Tutorial - FREE!!! 2024, Kan
Anonim

De PicsArt samfunnet har allerede skapt millioner av gratis tilpassede klistremerker og utklipp og de er alle tilgjengelige for bruk i meldinger og remiksing - for gratis . Det betyr at du kan ta et hvilket som helst bilde gratis -å redigere i PicsArt , legg til ditt eget personlige preg ved å redigere det og del det deretter tilbake til PicsArt samfunnet.

På denne måten koster PicsArt penger?

Å laste ned alle premium-pakkene individuelt ville koste over $2500, PicsArt sier. Gull-abonnementet vil koste $8 i måneden eller $47,88 for et årlig abonnement (tilsvarer omtrent $4 i måneden). PicsArt brukere vil også ha tilgang til en gratis 7-dagers prøveperiode for å utforske de forskjellige fordelene i den betalte planen.

Foruten ovenfor, hvilken app er bedre enn PicsArt? Pixlr Express vs . PicsArt : Brukergrensesnitt Mens denne bilderedigering app ser grunnleggende ut, den er fullpakket med tonnevis av fotoredigeringsverktøy som kan bidra til å få bildene dine til å se mer profesjonelle ut. PicsArt mobil app har et enkelt, men godt designet brukergrensesnitt.

På samme måte kan du spørre om PicsArt er en god app?

Bunnlinjen. PicsArt er vårt valg for Beste Alt-i-ett bilderedigering App for forbrukere på grunn av sin rike og svært tilgjengelige samling av fotoredigerings- og collagingsverktøy. Det gir mye kreativ kontroll samtidig som det holder alt morsomt og livlig.

Hva er den beste gratis fotoredigeringsappen?

Beste gratis fotoredigeringsapper for Android, iPhone og andre

  1. VSCO Cam (iPhone, Android)
  2. Snapseed (iPhone, iPad, Android)
  3. Adobe Lightroom (iPad)
  4. Instagram (iPhone, Android, Windows Phone)
  5. Pixlr Express (Android, iOS)
  6. Flickr (iPhone, Android, Windows Phone)
  7. Fotoredigering fra Aviary (Android, iOS, Windows Phone)
  8. Repix (Android, iOS)

Anbefalt: