Hvorfor serialiseres ikke transiente variabler?
Hvorfor serialiseres ikke transiente variabler?

Video: Hvorfor serialiseres ikke transiente variabler?

Video: Hvorfor serialiseres ikke transiente variabler?
Video: От стресса все плывет? Промассируй эти точки! 2024, Kan
Anonim

flyktig er et Java nøkkelord som markerer et medlem variabel ikke å være serialisert når den vedvares til strømmer av byte. Når et objekt overføres gjennom nettverket, må objektet være ' serialisert '. Serialisering konverterer objekttilstanden til serielle byte.

Tilsvarende, kan transient variabel serialiseres?

EN forbigående variabel er en variabel at kan ikke være serialisert . I henhold til Java Language Specification [jls-8.3. 1.3] – “ Variabler kan merkes flyktig for å indikere at de ikke er en del av den vedvarende tilstanden til et objekt."

Foruten ovenfor, hvorfor trenger vi forbigående variabler i Java? forbigående er en variabler modifikator brukt i serialisering. På tidspunktet for serialisering, hvis vi ikke gjør det ønsker for å lagre verdien av en bestemt variabel i en fil, da vi bruk flyktig nøkkelord. Når JVM kommer over flyktig søkeord, ignorerer den opprinnelige verdien av variabel og lagre standardverdien for det variabel data-type.

Foruten dette, hvorfor statiske og forbigående variabler ikke serialiseres?

Statiske variabler : Disse variabler er ikke serialisert , Så under deserialisering statisk variabel verdien vil lastes fra klassen. forbigående variabler : forbigående variabler er ikke serialisert , så under deserialisering de variabler vil bli initialisert med tilsvarende standardverdier (eks: for objekter null, int 0).

Hvorfor serialiseres ikke statiske felt?

Statisk Variabel. Statisk variabler tilhører en klasse og ikke til ethvert enkelt tilfelle. Konseptet av serialisering er opptatt av objektets nåværende tilstand. Bare data knyttet til en spesifikk forekomst av en klasse er serialisert , derfor statisk medlem Enger blir ignorert under serialisering.

Anbefalt: