Hva er forskjellen mellom minne og lagring på en Mac?
Hva er forskjellen mellom minne og lagring på en Mac?

Video: Hva er forskjellen mellom minne og lagring på en Mac?

Video: Hva er forskjellen mellom minne og lagring på en Mac?
Video: Storage vs. Memory: What's the Difference? 2024, Kan
Anonim

DE FORSKJELL MELLOM MINNE OG LAGRING . Termen hukommelse refererer til mengden RAM som er installert inthe datamaskin, mens begrepet Oppbevaring refererer til kapasiteten til datamaskinens harddisk. For å tydeliggjøre denne vanlige sammenblandingen hjelper det å sammenligne datamaskinen din med et kontor som inneholder et skrivebord og et arkivskap.

På denne måten, hva er forskjellen mellom minne og lagring?

Oppbevaring . Mens hukommelse refererer til plasseringen av korttidsdata, Oppbevaring er komponenten på datamaskinen din som lar deg lagre og få tilgang til data på lang sikt. Vanligvis, Oppbevaring kommer i form av en solid-state-stasjon eller en harddisk.

For det andre, hva er viktigst RAM eller lagring? Uansett hvilken type stasjon du har, Oppbevaring er nesten alltid tregere enn RAM . Harddisker er mekaniske enheter, så de kan ikke få tilgang til informasjon nesten like raskt som minnet gjør. SSD-er er mye raskere enn harddisker siden de bruker integrerte kretser.

Følgelig, hva er formålet med minne og lagring i en datamaskin?

Oppbevaring (enten i form av en harddisk eller SSD) er komponenten i din datamaskin som gir langsiktig datatilgang. Det er komponenten som får tilgang til og lagrer filene dine, applikasjonene og operativsystemet. Sammen, minne og lagring jobbe sammen med systemets prosessor for å få tilgang til og bruke data.

Hva er flash-lagring på en MacBook?

En SSD har flash-lagring inne, men SSD er en spesiell formfaktor, noe som i de fleste tilfeller betyr at den er designet for å passe på steder som en vanlig 2,5 HDD ville blitt installert. Blits kommer i et stort utvalg formater fra små kort for telefoner og kameraer, og på Mac kan det være en SSD, mSATA og PCIeform-faktorer.

Anbefalt: