Hva er en digital lydmikser?
Hva er en digital lydmikser?

Video: Hva er en digital lydmikser?

Video: Hva er en digital lydmikser?
Video: Digital Mixer vs Analog Mixer – What's the Difference? | Live Sound Lesson 🎛 2024, April
Anonim

I profesjonelt lyd , a digital miksekonsoll (DMC) er en elektronisk enhet som brukes til å kombinere, rute og endre dynamikken, utjevningen og andre egenskaper til flere lyd inngangssignaler, ved hjelp av digital datamaskiner i stedet for analoge kretser.

På denne måten, hva gjør en lydmikser?

An lydmikser er en enhet med hovedfunksjonen til å akseptere, kombinere, behandle og overvåke lyd . Miksere brukes først og fremst i fire typer miljøer: live (på en konsert), i et innspillingsstudio, for kringkasting lyd , og for film/tv. An lydmikser kan komme i enten analog eller digital form.

Videre, hva er forskjellen mellom en digital og analog mikser? Men, digital er der handlingen er! An analog preamp konverterer lyden til digital signalerer via en Analog til Digital Konverter (ADC) og sender dem inn i " mikser ". De" mikser ” er egentlig en datamaskin som er programmert til å kunne behandle lydsignalene og kombinere eller skille dem inn annerledes signaler.

Når det gjelder dette, hva er den beste digitale mikseren for levende lyd?

  1. 1 Mackie PROFX8v2 8-kanals kompaktmikser med USB og effekter.
  2. 2 Allen & Heath ZEDi-10FX Hybrid Compact Mixer.
  3. 3 Yamaha EMX5014C 14-inngang drevet mikser.
  4. 4 Mackie DL1608L 16-kanals Digital Live Sound Mixer.
  5. 5 PreSonus Studio 24.4.2 AI Active Integration DigitalMixer.
  6. 6 Peavey PVi 6500 400-watts 5-kanals drevet mikser.

Hva er forskjellen mellom en drevet mikser og en mikser uten strøm?

Et komponentsystem holder det hele adskilt. Du bruker en mikser uten strøm (mest grunnleggende miksere er uten strøm ), til en eller flere separate makt forsterkere, topassive høyttalere (de som ikke har en innebygd ved makten amp). En annen versjon er en mikser uten strøm til drevet høyttalere, som Eons.

Anbefalt: