Hvorfor er velkommen til jungelen kalt nedskjæringen?
Hvorfor er velkommen til jungelen kalt nedskjæringen?

Video: Hvorfor er velkommen til jungelen kalt nedskjæringen?

Video: Hvorfor er velkommen til jungelen kalt nedskjæringen?
Video: Welcome To The Jungle Vol 5 2024, Kan
Anonim

Trivia: Filmens originale tittel var "Helldorado." Den ble deretter endret til " Velkommen til jungelen , " før den endres igjen til "The Løp ned ." Det er fortsatt " Velkommen til jungelen " i Europa, muligens fordi "The Løp ned " Høres ut som det refererer til en bilulykke, mens det i USA er lettere å assosiere

Herav, hvorfor er Arnold Schwarzenegger i The Rundown?

Arnold har en cameo i The Løp ned . Som du kanskje har hørt, Arnold Schwarzenegger besøkte settet til The Rock's The Løp ned før han kunngjorde at han stilte som guvernør i California. Dwayne "The Rock" Johnson forteller oss hvordan det gikk ned. «Han sa at han var i området og ville innom og spise lunsj.

På samme måte, hva sier den skotske fyren i sammendraget? Declan: [rett før en varebil sprenges under en pistolkamp] Raseri, raseri mot lysets døende, for det skal ikke være nåde for noen kraft som står og blokkerer denne rettferdighetens vei! BOOM-SHAKA-LAKA-TA-DA!

Angående dette, hvor skjøt de nedfallet?

I følge direktør Peter Berg, speidet de etter et sted i Amazonasskogen i Brasil da de ble holdt opp under våpen av tre lokale og frastjålet alle kontanter, datamaskiner og andre verdisaker. Etter det (sannsynligvis en spøk) ble opptaksstedet endret til Hawaii.

Hva er oversikten?

en rask gjennomgang eller oppsummering av hovedpunkter med informasjon, vanligvis muntlig: Dette kort løp ned av tidligere hendelser vil bringe deg oppdatert. Baseball. et spill der en baseløper fanges mellom baser av to eller flere spillere fra motstanderlaget som kaster ballen frem og tilbake i et forsøk på å merke løperen ut.

Anbefalt: