Hvordan slår jeg av Windows Defender og Norton?
Hvordan slår jeg av Windows Defender og Norton?

Video: Hvordan slår jeg av Windows Defender og Norton?

Video: Hvordan slår jeg av Windows Defender og Norton?
Video: How to Disable/Turn Off Firewall on Windows 10 2024, April
Anonim

Hvis du har den betalte versjonen av Norton så er det bare å kjøre det. Til deaktiver Defender gå til Tjenester og WindowsDefender til Deaktiver og Stoppe tjenesten. Hvis du ikke gjør det, bruk Forsvarer og avinstaller Norton.

På denne måten, er Norton kompatibel med Windows Defender?

Norton og Microsofts Security Essentials-antivirusprogrammer er ikke det kompatibel med hverandre. MSE, som er erstattet av Windows Defender i Windows 8, bør være deaktivert hvis du skal bruke Norton , og Norton bør avinstalleres hvis du skal bruke MSE.

Trenger du i tillegg virusbeskyttelse hvis du har Windows Defender? Windows Defender Antivirus . Beholde din PCsafe med pålitelig antivirusbeskyttelse innebygd i Windows 10. Windows Defender Antivirus leverer omfattende, pågående og sanntid beskyttelse mot programvaretrusler som virus , malware og spionprogrammer på tvers av e-post, apper, nettskyen og nettet.

Spørsmålet er også, hva er forskjellen mellom Windows Defender og Norton?

Norton er et av de mest anerkjente navnene inthe datasikkerhetsindustrien, mens Windows Defender er Microsofts eget anti-malware-program som kommer forhåndsbygd i Windows operativsystem.

Kan jeg slette Windows Defender antivirus?

Det er ingen skade sletter de WindowsDefender filer på datamaskinen din. Sletter denne filen vil ikke påvirke noen av programmene eller programvaren på datamaskinen din, siden de bare er midlertidige filer. Du kan slette det for å frigjøre plass på stasjonen.

Anbefalt: