Hva er Kedb?
Hva er Kedb?

Video: Hva er Kedb?

Video: Hva er Kedb?
Video: Hva er best av iskrem og trening? 2024, April
Anonim

EN KEDB er et depot som inneholder informasjon om problemer der grunnårsaken er kjent, men en permanent løsning ikke gjør det. Enten eksisterer ikke den permanente løsningen eller ikke implementert (ennå). Det er vanlig i IT-verdenen å forvirre KEDB med Knowledge Management-databasen (KMDB).

Deretter kan man også spørre, hva er Kedb i ITIL?

Det er tre ITIL ® termer som du må være kjent med for å forstå KEDB . Disse inkluderer hendelse, problem og kjent feil. Så det som en gang var et problem er nå en kjent feil. EN KEDB er en database over alle slike kjente feil, registrert som de er og når de skjedde – og de vedlikeholdes over tid.

Dessuten, hva brukes Kedb primært til? Prioriterer alle IT-spørsmål. De KEDB kan bli en del av den samlede IT Problem Management Database. Denne databasen hjelper IT med å identifisere problemer og prioritere hvor de skal bruke ressursene sine på å finne permanente løsninger.

Man kan også spørre seg, hva står Kedb for?

I følge ITIL (Service Operation), er en kjent feil "et problem som har en dokumentert rotårsak og en løsning." Dokumentert betyr registrert. Rekorder er vanlige i ITIL. Akkurat som for eksempel hendelsesposter, eksisterer en kjent feil i form av en post og den lagres i databasen over kjente feil ( KEDB ).

Hva er KMDB?

KMDB står for "Kilroy Moot Devotronic Bandbox".

Anbefalt: