Er det ulovlig å dele WiFi?
Er det ulovlig å dele WiFi?

Video: Er det ulovlig å dele WiFi?

Video: Er det ulovlig å dele WiFi?
Video: Can WiFi owner see what sites I visit? 2024, Kan
Anonim

Det er ikke ulovlig , siden vennen din betaler for tjenesten deres (antar jeg). Det er ikke mer ulovlig enn å sette opp et LAN til dele din forbindelse med en romkamerat. Derimot, WiFi-deling kan være i strid med deres ISPs vilkår for bruk. Det finnes slike ISPer, og de fleste av dem har godt rykte.

Ganske enkelt, er det OK å dele WiFi med naboen?

Deling din wifi med en nabo er ikke "ulovlig" som sådan, men det vil mest sannsynlig være i strid med tjenestevilkårene fra din ISP, og derfor bryte kontrakten din med bredbåndsleverandøren. Til slutt vil du risikere tungt fint , eller til og med suspensjon av Internett-linjen din av Internett-leverandøren din.

Vet også, når de bruker WiFi kan de se? WiFi tilbydere kan se din nettleserhistorie, hver nettside du har vært på besøk mens Koblet til deres WiFi Nettverk. På toppen av det, hvis URL-en viser Http://, og nettstedet ikke gjør det bruk kryptering, nettverksadministratoren kan forstå alle dataene ved hjelp av en pakkesniffer.

Dessuten, er det ulovlig å bruke andres Internett?

Ved hjelp av andres internett nettverk Den samme Datafraud and Abuse Act som gjør det teknisk ulovlig til bruk et falskt navn på nettet gjør det veldig ulovlig å få tilgang noen andres datamaskin eller nettverk.

Kan jeg dele Dish Network med naboen min?

Bor du i leilighet, du kunne være deling en rett akkurat nå med DIRECTVs uttrykkelige samtykke. Så med en gang bør du aldri, aldri gi en mottaker til en nabo og kjører en kabel til hjemmet ditt DIRECTV-system.

Anbefalt: