Innholdsfortegnelse:

Hva er getString i Java?
Hva er getString i Java?

Video: Hva er getString i Java?

Video: Hva er getString i Java?
Video: string-0 2024, April
Anonim

Metoden for å hente en verdi av SQL-typen VARCHAR er getString . Hvis den for eksempel brukes til å hente en numerisk type, getString konverterer den numeriske verdien til a Java Stringobjekt, og verdien må konverteres tilbake til en numerisk type før den kan opereres som et tall.

Bare så, hva er et resultatsett i Java?

EN Resultatsett er en Java objekt som inneholder resultatene av å utføre en SQL-spørring. Den inneholder med andre ord radene som tilfredsstiller vilkårene for spørringen. Dataene som er lagret i en Resultatsett objektet hentes gjennom et sett med get-metoder som gir tilgang til de ulike kolonnene i gjeldende rad.

På samme måte, hvilken Java-metode henter neste rad av en markør? Et resultatsett opprettholder en markøren peker på sin nåværende rad av data. I utgangspunktet markøren er plassert før den første rad . den ' neste ' metode flytter markøren til neste rad . GetXXX metoder hente kolonne verdier for strømmen rad.

Foruten dette, hva er ResultSet neste i Java?

Grensesnitt Resultatsett . De neste metoden flytter markøren til neste rad, og fordi den returnerer falsk når det ikke er flere rader i Resultatsett objekt, kan det brukes i en while-løkke for å iterere gjennom resultatsett.

Hvordan får jeg streng i Java?

Java programmering kildekode

  1. importer java. util. skanner;
  2. klasse GetInputFromUser {
  3. public static void main(String args) {
  4. int a; flyte b; streng s;
  5. Skanner inn = ny skanner(System. inn);
  6. System. ute. println("Skriv inn en streng");
  7. s = i. nesteLinje();
  8. System. ute. println("Du skrev inn streng "+s);

Anbefalt: