Hva er en Bicsi-sertifisering?
Hva er en Bicsi-sertifisering?

Video: Hva er en Bicsi-sertifisering?

Video: Hva er en Bicsi-sertifisering?
Video: BICSI Certification and Training Video 2024, April
Anonim

BICSI står for Building Industry ConsultingService International. Hvis du tar en titt på nettsiden deres, gir de den beste definisjonen av hva deres formål er: BICSI gir informasjon, utdanning og kunnskapsvurdering for enkeltpersoner og bedrifter i ITS-bransjen.

Bare så, hvor mye koster Bicsi-sertifisering?

Koste : BICSI DENS TEKNIKER: $10 000. BICSI INSTALLATØR 2 KOBBER: $10 000. BICSI DENSINSTALLER 2 OPTISK FIBER: $10 000.

hva er en RCDD-sertifisering? En registrert kommunikasjonsdistribusjonsdesigner ( RCDD ®) er en person som har demonstrert kunnskap om design, integrasjon og implementering av telekommunikasjons- og datakommunikasjonsteknologisystemer og relaterte infrastrukturer.

Så, hvor lenge varer en Bicsi-sertifisering?

Fornyelsessyklus og CEC-timer er kan endres. Sjekk din sertifikat eller bekreft statusen din på BICSI nettsted for å være sikker på utløpsdatoen din. Tekniker 3 år 18 Nødvendig for å fullføre de På- de -Jobbtrening (OJT) Hefte innen de første treårs registreringsperiode.

Hva er IKT-sertifisering?

Sertifisering . Sertifisering gir organisasjonen din anerkjennelse av dine ferdigheter og kunnskaper. Det gir også våre brukere trygghet i vissheten om at IKT kvalifiserte fagfolk er ansvarlige for installasjon, implementering, administrasjon og administrasjon av IKT Produkter.

Anbefalt: