Hva er get and post-metoden i PHP?
Hva er get and post-metoden i PHP?

Video: Hva er get and post-metoden i PHP?

Video: Hva er get and post-metoden i PHP?
Video: Рефакторинг: switch vs if-else vs enum vs HashMap [Шаблон "Команда"] 2024, Kan
Anonim

De POST metode overfører informasjon via HTTPheaders. Informasjonen er kodet som beskrevet i tilfelle GET-metoden og sette inn i en overskrift kalt QUERY_STRING. De POST-metode har ingen begrensning på datastørrelse som skal sendes POST metode kan brukes til å sende ASCII så vel som binærdata.

Med tanke på dette, hva er forskjellen mellom GET- og POST-metoden?

Både GET og POST metoden brukes til å overføre data fra klient til server i HTTP-protokoll men Main forskjellen mellom POST og GET metoden er det FÅ carriesrequest-parameter lagt til i URL-streng while POST carriesrequest parameter i meldingsteksten som gjør det sikrere måten å overføre data fra klient til

På samme måte, hva er formmetode i PHP? PHP - En enkel HTML Skjema Når brukeren fyller ut form ovenfor og klikker på send-knappen, den form data sendes for behandling til en PHP fil med navnet "velkommen. php ". Den form data sendes med HTTP POST metode . For å vise de innsendte dataene kan du ganske enkelt gjenta alle variablene.

Også spurt, hva er get & post-metoden i PHP?

I PHP , $_ POST variabel brukes til å samle verdier fra HTML-skjemaer ved hjelp av metodeinnlegg . Informasjon sendt fra et skjema med POST metode er usynlig og har ingen begrensninger på mengden informasjon som skal sendes.

Hvordan fungerer postmetoden?

Av design, den POST be om metode ber om at en webserver godtar dataene som er vedlagt i forespørselsmeldingen, mest sannsynlig for å lagre dem. Det brukes ofte når du laster opp en fil eller når du sender inn et utfylt nettskjema. I motsetning til HTTP GET-forespørselen metode henter informasjon fra serveren.

Anbefalt: