Hvordan fungerer løfter JavaScript?
Hvordan fungerer løfter JavaScript?

Video: Hvordan fungerer løfter JavaScript?

Video: Hvordan fungerer løfter JavaScript?
Video: Local Storage Explained In 10 min | Javascript 2024, April
Anonim

Å lage vår egen JavaScript løfter

De Love konstruktør tar en funksjon (en eksekvering) som vil bli utført umiddelbart og sender i to funksjoner: resolve, som må kalles når Love er løst (bestått et resultat), og avvis, når det er avvist (bestått en feil).

Med tanke på dette, hva er løftene i JavaScript?

JavaScript | Løfter . Løfter brukes til å håndtere asynkrone operasjoner i JavaScript . De er enkle å administrere når de arbeider med flere asynkrone operasjoner der tilbakeringinger kan skape tilbakeringingshelvete som fører til uhåndterlig kode.

Videre, hvorfor trenger vi løfter i JavaScript? Løfter gjør at feil kan sendes nedover kjeden og håndteres på ett felles sted uten å måtte legge på lag med manuell feilhåndtering. Love objekter brukes til å utføre asynkrone funksjoner. Fra 1. linje i MDN-dokumentene: The Love objekt brukes for asynkrone beregninger.

hvordan fungerer løfter under panseret?

Løfter , under panseret . Du sender en tilbakeringing som definerer den spesifikke oppførselen til din love . EN Love er en beholder som gir oss et API for å administrere og transformere en verdi, og dens spesifisitet er at den lar oss administrere og transformere verdier som faktisk ikke allerede er der ennå.

Er JavaScript-løfter asynkrone?

Løfter gi et enklere alternativ for å utføre, komponere og administrere asynkron operasjoner sammenlignet med tradisjonelle tilbakeringingsbaserte tilnærminger. De lar deg også håndtere asynkron feil ved bruk av tilnærminger som ligner på synkron try/catch.

Anbefalt: