Hva er sparsom kolonne Hva er fordelene og ulempene?
Hva er sparsom kolonne Hva er fordelene og ulempene?

Video: Hva er sparsom kolonne Hva er fordelene og ulempene?

Video: Hva er sparsom kolonne Hva er fordelene og ulempene?
Video: Column vs Row Oriented Databases Explained 2024, April
Anonim

Du mister 4 byte ikke bare én gang per rad; men for hver celle i raden som ikke er null. Fordeler med SPARSE-kolonnen er: Ulemper med SPARSE-kolonnen er: SPARSE-kolonnen kan ikke brukes på tekst, ntekst, bilde, tidsstempel , geometri, geografi eller brukerdefinerte datatyper.

Følgelig, hva er sparsom kolonne?

EN SPARS kolonne er en vanlig type kolonne som har optimert lagring for NULL-verdier. Det reduserer også plassbehovet for nullverdier på bekostning av mer overhead for å hente ikke-nullverdier. Med andre ord, a SPARS kolonne er bedre til å administrere NULL- og ZERO-verdier i SQL Server.

I tillegg, hvilken av følgende attributter må brukes for å optimalisere lagring for nullverdier? Sparsomme søyler har følgende egenskaper: SQL Server Database Engine bruker SPARSE nøkkelordet i en kolonnedefinisjon til optimalisere de Oppbevaring av verdier i den kolonnen. Derfor, når kolonnen verdien er NULL for en hvilken som helst rad i tabellen verdier krever nei Oppbevaring.

Angående dette, hva er sparsomme kolonner i SQL Server 2008?

SQL Server 2008 introduserer konseptet sparsom kolonne , som er en type kolonne som optimerer lagring for nullverdier. Når en kolonne inneholder et betydelig antall nullverdier, som definerer kolonne som sparsom kan spare en betydelig mengde diskplass.

Hva er sparsomme data?

Definisjon: Sparsomme data En variabel med sparsomme data er en der en relativt høy prosentandel av variabelens celler ikke inneholder faktiske data . Slike "tom" eller NA-verdier tar opp lagringsplass i filen.

Anbefalt: