Hva er forskjellige minneområder i JVM?
Hva er forskjellige minneområder i JVM?

Video: Hva er forskjellige minneområder i JVM?

Video: Hva er forskjellige minneområder i JVM?
Video: Different Memory Areas of JVM | Core Java Tutorial | Mr. Ramachandra 2024, April
Anonim

De hukommelse i JVM er delt inn i fem annerledes deler nemlig: Metode område : Metoden område lagrer klassekoden: kode for variablene og metodene. Heap: Java-objektene lages i denne område . Java Stack: Mens du kjører metoder, lagres resultatene i stabelen hukommelse.

Så, hva er de forskjellige minneområdene i JVM?

De hukommelse i JVM delt inn i 5 annerledes deler:

Heap. Stable. Programtellerregister. Native Method Stack.

Hvor mange typer minneområder er tildelt av JVM?

  • Lasting av kode.
  • Verifisering av kode.
  • Utfører koden.
  • Det gir kjøretidsmiljø til brukerne.

Foruten ovenfor, hva er metodeområde i JVM? JVM har en metodeområde felles i alle trådene. Den inneholder elementer per klasse som konstant basseng, felt, metode lokale data, metode kode, konstruktørkoder etc. som brukes i klasse og initialisering av objekter/grensesnitt. Dette metodeområde blir til i løpet av JVM oppstart. Det er vanligvis en del av Heap område.

I forhold til dette, hvilken del av JVM vil allokere minnet til et Java-program?

De Java virtuell maskin organiserer hukommelse den må utføre en program inn i flere runtime-dataområder. For hver JVM ett metodeområde vil være tilgjengelig. Metodeområde vil opprettes på tidspunktet for JVM starte opp. Konstante bassenger av en klasse vil lagres inne i metodeområdet.

Hva er Eden-plass i JVM-minne?

Søppelsamleren er en automat hukommelse styringssystem som gjenvinner haug minne for gjenstander. Eden Space : Bassenget hvorfra hukommelse er i utgangspunktet tildelt for de fleste objekter. Overlevende Rom : Bassenget inneholder gjenstander som har overlevd søppelsamlingen til Eden plass.

Anbefalt: