Hva menes med rangering?
Hva menes med rangering?

Video: Hva menes med rangering?

Video: Hva menes med rangering?
Video: 11 ОСОБЕННОСТЕЙ ТУРЕЦКИХ МУЖЧИН // Секреты счастливых отношений с мужем - турком / Турецкие мужчины 2024, Kan
Anonim

I informatikk, rangering eller marshaling er prosessen med å transformere minnerepresentasjonen til et objekt til et dataformat som er egnet for lagring eller overføring, og det brukes vanligvis når data må flyttes mellom forskjellige deler av et dataprogram eller fra ett program til et annet.

Bare så, hva er et rangeringsområde?

rangeringsområde . Et sted i nærheten av en mottaksterminal eller forhåndsplassert utstyrslagringssted hvor ankommende enhetspersonell, utstyr, materiell og tilhørende forsyninger settes sammen igjen, returneres til enhetssjefens kontroll og klargjøres for videre bevegelse. Se også rangering.

Dessuten, hva er forskjellen mellom marshalling og Unmarshalling? Alessandro A. Garbagnati Omar, Med få ord, " rangering " refererer til prosessen med å konvertere dataene eller objektene inb til en byte-strøm, og " unmarshalling " er den omvendte prosessen med å konvertere byte-strømmen beack til deres originale data eller objekt. Konverteringen oppnås gjennom "serialisering".

Også spurt, hva er rangering og hvorfor trenger vi det?

Marshaling er prosessen med å transformere typer når de trenge å krysse mellom administrert og innebygd kode. Marshaling er behov for fordi typene i den administrerte og ikke-administrerte koden er annerledes.

Hva er JSON marshalling?

JSON står for JavaScript Object Notation, og det er en veldig hendig måte å utveksle strukturerte data på. Og det er veldig populært, spesielt når du samhandler med APIer. Gos terminologi kaller marskalk prosessen med å generere en JSON streng fra en datastruktur, og avgrens handlingen med å analysere JSON til en datastruktur.

Anbefalt: