Hva er markør i Oracle PL SQL?
Hva er markør i Oracle PL SQL?

Video: Hva er markør i Oracle PL SQL?

Video: Hva er markør i Oracle PL SQL?
Video: Create Database design in Oracle SQL Developer Data Modeler 2024, April
Anonim

PL / SQL - Pekere . EN markøren er en pekepinn til dette kontekstområdet. PL / SQL kontrollerer kontekstområdet gjennom en markøren . EN markøren holder radene (en eller flere) returnert av en SQL uttalelse. Settet med rader markøren hold refereres til som det aktive settet.

I forhold til dette, hva er en markør i PL SQL?

PL / SQL-markør . Når en SQL erklæringen er behandlet, Oracle oppretter et minneområde kjent som kontekstområde. EN markøren inneholder informasjon om en utvalgt setning og radene med data som den har tilgang til. EN markøren brukes til å referere til et program for å hente og behandle radene som returneres av SQL uttalelse, en om gangen.

I tillegg, hva er en markør og type markør? EN markøren er et midlertidig arbeidsområde opprettet i systemminnet når en SQL-setning utføres. EN markøren kan inneholde mer enn én rad, men kan kun behandle én rad om gangen. Settet med rader markøren holder kalles det aktive settet. Det er to typer markører i PL/SQL: Implisitt markører.

På denne måten, hva er en markør i Oracle-databasen?

Det er en av kjernen database programmeringskonsepter, som danner en grunnleggende enhet for utførelse av SQL-setning. EN markøren er en peker som peker mot en forhåndstildelt minneplassering i SGA. Oracle knytter hver SELECT-setning til en markøren for å holde spørringsinformasjonen i dette kontekstområdet.

Hvordan definerer du markøren?

En database markøren er et objekt som muliggjør traversering over radene til et resultat sett . Den lar deg behandle individuelle rader som returneres av en spørring.

Anbefalt: