Har a7ii beskjæringsmodus?
Har a7ii beskjæringsmodus?

Video: Har a7ii beskjæringsmodus?

Video: Har a7ii beskjæringsmodus?
Video: Sony a7iii Crop Mode VS Clear Image Zoom 2024, April
Anonim

A7II i beskjæringsmodus er som å bruke et 10MPAPS-C kamera. Avhengig av bruken din, er 10 MP kanskje mer enn tilstrekkelig. Når det gjelder høy ISO, vil det være omtrent like bra som et gjennomsnittlig APS-C-kamera, så omtrent ett stopp dårligere enn fullformat A7II.

Følgelig, hva er beskjæringsmodus?

Beskjæringsmodus bruker i utgangspunktet ikke hele FFsensoren, men en APSc avling ut av det. Dette endrer ganske enkelt synsfeltet (gjør det smalere) som har lignende effekt som å bruke et objektiv med lengre brennvidde på et FF-kamera.

Videre, hvilket feste er a7ii? E montere = typen av montere som Sony speilløse kameraer bruker. Eksempel: The A7ii og A6300 bruker begge samme E montere linse. Men A7ii er en fullramme sensorkropp mens A6300 er en APS-C sensorkropp.

Spørsmålet er deretter, er a7ii været forseglet?

Det hevder det ikke å være Været forseglet –Selv om den ikke hevder dette, har jeg tatt min Sony a7ii under svært ekstreme forhold gjennom årene og har aldri hatt problemer.

Skyter a7ii 4k?

4k på A7II . De a7ii gjør det ikke havnativ 4k videoutgang, så nei det vil ikke sendes ut 4k til en ekstern opptaker. Atomos Shogun kan kanskje oppskalere 1080p til 4k på fly, men du må sjekke med produsenten for å bekrefte.

Anbefalt: