Hva er forskjellen mellom frem og tilbake proxy?
Hva er forskjellen mellom frem og tilbake proxy?

Video: Hva er forskjellen mellom frem og tilbake proxy?

Video: Hva er forskjellen mellom frem og tilbake proxy?
Video: Proxy vs Reverse Proxy Explained 2024, Kan
Anonim

Forskjeller mellom Forward Proxy og Omvendt proxy . Hoved forskjell mellom de to er det videresende proxy brukes av klienten som en nettleser mens omvendt proxy brukes av serveren, for eksempel en webserver. Videresend proxy kan bo i samme interne nettverk som klienten, eller det kan være på Internett.

På samme måte, når vil du bruke en omvendt proxy?

Omvendte proxyer er også brukt som et middel til å bufre vanlig innhold og komprimere inngående og utgående data, noe som resulterer i en raskere og jevnere flyt av trafikk mellom klienter og servere. Videre har omvendt proxy kan håndtere andre oppgaver, for eksempel SSL-kryptering, noe som reduserer belastningen på webservere ytterligere.

På samme måte, hvordan fungerer forward proxy? EN Videresend proxy Server vanligvis virker med en brannmur. Så den kan kontrollere trafikken som kommer fra en klient i det interne nettverket og sikre sikkerheten til det interne nettverket. EN Videresend proxy Serveren fungerer som et enkelt tilgangspunkt og kontroll av klientene i det interne nettverket.

Hva menes med omvendt proxy?

EN omvendt proxy er en server som sitter foran webservere og videresender klientforespørsler (f.eks. nettleser) til disse webserverne. Omvendte proxyer implementeres vanligvis for å øke sikkerheten, ytelsen og påliteligheten.

Hva er den beste omvendt proxy?

NGINX Plus og NGINX er beste -i klassen omvendt proxy og lastbalanseringsløsninger som brukes av nettsteder med høy trafikk som Dropbox, Netflix og Zynga. Mer enn 400 millioner nettsteder over hele verden stoler på NGINX Plus og NGINX for å levere innholdet raskt, pålitelig og sikkert.

Anbefalt: