Innholdsfortegnelse:

Hvordan lager du en matrise i Mathcad?
Hvordan lager du en matrise i Mathcad?

Video: Hvordan lager du en matrise i Mathcad?

Video: Hvordan lager du en matrise i Mathcad?
Video: Perfect CAMPING in the RAIN - Cozy Air TENT - Dog 2024, April
Anonim

En matrise i Mathcad kan opprettes på følgende flere måter:

  1. Skriv inn kommandoen Insert, Martrix;
  2. Trykk på Ctrl + M-kombinasjonen;
  3. Klikk på knappen " Vektor eller Matrise " på verktøylinjen " Matrise ”.

Dessuten, hvordan definerer du et område i Mathcad?

De definisjon ofj i forrige seksjon, fra 0 til 15, er den enkleste typen områdedefinisjon . Mathcad tillatelser område variabler med verdier som strekker seg fra en hvilken som helst verdi til en hvilken som helst annen verdi, ved bruk av en konstant økning eller reduksjon. I dette områdedefinisjon : Variabelen k er navnet på område variabel selv.

Foruten ovenfor, hva er en områdevariabel? Områdevariabler er sekvenser av verdier definert ved hjelp av område operatør: The områdevariabel i er en sekvens som starter ved 0 og slutter ved 2 med en trinnstørrelse på 1 mellom hver sekvensverdi. Du kan ikke definere en områdevariabel når det gjelder annet områdevariabler.

Tilsvarende, hvordan definerer du en matrise?

Størrelse. Størrelsen på en matrise er definert av antall rader og kolonner som den inneholder. EN matrise med m rader og n kolonner kalles en m × n matrise eller m-for-n matrise , mens m og n kalles dens dimensjoner. For eksempel matrise A ovenfor er 3 × 2 matrise.

Hva er en rekkeviddevariabel i VBA?

Vi har allerede gått gjennom hva variabler og konstanter er, i vår VBA Datatyper – Variabler og Constants-opplæringen. De område objekt brukes til å betegne celler eller flere celler i VBA . Så det er veldig nyttig å bruke i koden din.

Anbefalt: