Hva betyr det å koble en Msisdn?
Hva betyr det å koble en Msisdn?

Video: Hva betyr det å koble en Msisdn?

Video: Hva betyr det å koble en Msisdn?
Video: How to Crochet a V Neck Sweater | Pattern & Tutorial DIY 2024, April
Anonim

MSISDN (Virtuelt mobilnummer)

Hvert SIM-kort har en kode kjent som en IMSI (International Mobile Subscriber Identity) som unikt identifiserer selve SIM-kortet. Herfra kan det videresendes til et annet mobilnummer, og/eller til en e-postadresse og/eller til en url hvorved det kan integreres med tredjeparts programvare.

Vet også, hva er meningen med Msisdn?

Mobile Station International Subscriber Directory Number ( MSISDN ) er et nummer som brukes til å identifisere et mobiltelefonnummer internasjonalt. MSISDN er definert av E.164nummereringsplanen. Dette nummeret inkluderer en landskode og en nasjonal destinasjonskode som identifiserer abonnentens operatør.

Foruten ovenfor, hvordan finner jeg Msisdn? De MSISDN er bare telefonnummeret til SIM-kortet. Du finner dette i Innstillinger >> Generelt >> Om. Det er oppført som "Mobildatanummer".

I tillegg, er Msisdn det samme som telefonnummeret?

Det er vanligvis lagret på et SIM-kort. EN mobil abonnentintegrerte tjenester digitalt nettverk ( MSISDN ) Nummer er en mobiltelefon telefonnummer . IMSI brukes internt i mobiltelefonsystemer for å identifisere en telefon . De fleste brukere kjenner ikke IMSI-ene sine, mens MSISDN kan ringes for å nå telefon.

Hva er forskjellen mellom IMSI og Msisdn?

IMSI brukes til å identifisere en abonnent av operatøren. Men MSISDN er nummeret som brukes for oppringing. Så når du ringer vennen din/en mobil, ringer du MSISDN nummeret til mobilen, ikke IMSI . Faktisk IMSI er brent i SIM-kort, som vil bli brukt under autentisering med nettverk.

Anbefalt: