Hvordan finner jeg tempdb-størrelsen i SQL Server?
Hvordan finner jeg tempdb-størrelsen i SQL Server?

Video: Hvordan finner jeg tempdb-størrelsen i SQL Server?

Video: Hvordan finner jeg tempdb-størrelsen i SQL Server?
Video: Hvordan finner jeg gode utleieobjekter? 2024, Kan
Anonim

Det er enkelt å bruke SSMS for å sjekke strømmen tempdb størrelse . Hvis du høyreklikker på tempdb og velg Egenskaper, vil følgende skjerm åpnes. De tempdb databaseegenskaper siden vil vise gjeldende tempdb størrelse som 4,6 GB for hver av de to datafilene og 2 GB for loggfilen. Hvis du spørsmål DMV sys.

På samme måte blir det spurt, hvordan angir jeg TempDB-størrelsen i SQL Server?

Jukseark: Hvordan Konfigurer TempDB for Microsoft SQL Server . Kortversjonen: konfigurere ett volum/stasjon for TempDB . Del den totale plassen med 9, og det er din størrelse Nummer. Lag 8 like store datafiler og en loggfil, hver det størrelse.

På samme måte, kan vi krympe TempDB i SQL Server? I SQL Server 2005 og senere versjoner, krymper de tempdb databasen er ikke annerledes enn krymper en brukerdatabase bortsett fra det faktum at tempdb tilbakestilles til den konfigurerte størrelsen etter hver omstart av forekomsten av SQL Server . Det er trygt å løpe krympe i tempdb samtidig som tempdb aktiviteten pågår.

Hva er TempDB i SQL Server?

tempdb-systemdatabasen er en global ressurs som er tilgjengelig for alle brukere som er koblet til forekomsten av SQL Server og brukes til å inneholde følgende: Midlertidige brukerobjekter som er eksplisitt opprettet, for eksempel: global eller lokal midlertidig tabeller , midlertidig lagret prosedyrer , tabellvariabler eller markører.

Krymper TempDB automatisk?

Ja, SQL Server-filer gjøre ikke krympe automatisk . De forblir i samme størrelse med mindre du eksplisitt krympe dem, enten gjennom SQL Server Management Studio eller ved å bruke DBCC SHRINKFILE-kommandoen. Du kan angi det i Filer-delen av databaseegenskapene, eller med en ALTER DATABASE-kommando.

Anbefalt: