Er det bedre å ha spill på SSD eller HDD?
Er det bedre å ha spill på SSD eller HDD?

Video: Er det bedre å ha spill på SSD eller HDD?

Video: Er det bedre å ha spill på SSD eller HDD?
Video: Windows 10 мгновенно восстанавливает ненужное дисковое пространство 2024, Kan
Anonim

An SSD er mye raskere og tilbyr bemerkelsesverdig bedre ytelse når det kommer til spilling, spesielt intervaller for lastetider. HDD-er , på den andre siden, ha en lengre levetid og er mye mer kostnadseffektiv som en lagringsløsning for store volum.

For å holde dette i øyesyn, bør jeg legge spill på SSD eller HDD?

Selv om en SSD kommer ikke til å gi deg en høyere framerate i favoritten din spill , vil den tilby spillere en fordel fremfor tradisjonelle harddisker. Og det er i oppstartstider. Spill som er installert på en SSD vil vanligvis starte raskere enn spill som er installert på en tradisjonell harddisk.

For det andre, hvor mye bedre er en SSD for spilling? Poenget med å installere spill på en SSD er den drastiske reduksjonen i lastetider, som oppstår fordi dataoverføringshastigheten på SSD-er (over 400 MB/s) er betydelig høyere enn HDD-er, som vanligvis leverer under 170 MB/s. SSD-er kan også redusere "tilknytning" i åpen verden spill.

I forhold til dette, hvilken er bedre HDD eller SSD?

I sin enkleste form, an SSD er flash-lagring og har ingen bevegelige deler overhodet. SSD lagring er mye raskere enn dens HDD tilsvarende. HDD lagring består av magnetbånd og har mekaniske deler inni. De er større enn SSD-er og mye tregere å lese og skrive.

Øker SSD FPS?

Spillemoderator Den eneste gangen du får en FPS økning fra en SSD oppgradering er når lagringsoverføringshastigheten blir flaskehalsen under spilling. Hvis et spill er kodet for å dra teksturer frem og tilbake fra lagring (de fleste spill laster inn det de trenger inn i VRAM), kan det hende du ser en forskjell mellom HDD og SSD.

Anbefalt: