Hva betyr det røde lyset på Mitsubishi TV-en min?
Hva betyr det røde lyset på Mitsubishi TV-en min?

Video: Hva betyr det røde lyset på Mitsubishi TV-en min?

Video: Hva betyr det røde lyset på Mitsubishi TV-en min?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Hvis status LED viser en jevn grønn lys den midler at strømmen er på, på TV . Hvis status LED viser en jevn rød at midler lampen har sviktet og må skiftes ut. Hvis status LED blinker gult, det midler lampedekslet er åpent.

På samme måte kan man spørre seg, hvordan tilbakestiller du lampen på en Mitsubishi TV?

Hold nede de to pilknappene og strømknappen på kontrollpanelet samtidig i minst 3 sekunder. Statusindikatoren vil blinke to ganger, noe som indikerer at lampe timeteller har vært nullstille til null.

Videre, hvordan feilsøker jeg min Mitsubishi TV? Trykk og hold inne både AKTIVITET- og KANAL NED-knappene foran på TV i minst 5 sekunder. LED-en på forsiden av settet vil begynne å blinke en 2-sifret kode for å indikere typen problem oppdaget.

Dessuten, hvordan vet jeg om Mitsubishi TV-lampen min er dårlig?

Hvis dette røret er knust eller har et hull smeltet i seg, så er det det dårlig . Ofte ser folk på de sett når lampen fails vil høre et "pop". EN lampe med en sprekk, blemme eller misfarging i de ytre glasskonvolutt kan også være dårlig . Sjelden, a lampe vil gå dårlig uten synlige indre skader.

Hvorfor har TV-en min et blinkende rødt lys?

Hvis en rød LED er blinker og TV ikke fungerer som den skal betyr det at TV har oppdaget et problem eller problem. Mest rød LED blinke forholdene krever service. Hvis prosedyren gjør ikke løse problemet og rød LED er fortsatt blinker , sjekk hvor mange ganger det blinker og deretter kontakte kundestøtte.

Anbefalt: