Hva er p12 fil?
Hva er p12 fil?

Video: Hva er p12 fil?

Video: Hva er p12 fil?
Video: Create a PKCS#12/PFX File with OpenSSL 2024, Kan
Anonim

Hva er en P12 fil ? Fil som inneholder en digital sertifikat som bruker PKCS#12 (Public Key Cryptography Standard #12) kryptering; brukes som et bærbart format for overføring av personlige private nøkler eller annen sensitiv informasjon; brukes av ulike sikkerhets- og krypteringsprogrammer.

På samme måte, hva er p12-sertifikater?

s12 er en alternativ utvidelse for det som vanligvis refereres til som en "PFX-fil", det er det kombinerte formatet som inneholder den private nøkkelen og sertifikat og er formatet de fleste moderne signeringsverktøy bruker.

Vet også, hvordan ser jeg p12-filer? Bruk enten nøkkelringtilgang eller OpenSSL på terminalens kommandolinje.

  1. For å lese.p12-egenskaper med nøkkelringtilgang: Dra.p12-en inn i nøkkelringen, høyreklikk på den og velg Få informasjon:
  2. Slik analyserer du en.p12-fil med OpenSSL på kommandolinjen:

Foruten ovenfor, hva er p12-fil i digital signatur?

En PKCS#12 eller. pfx fil er en fil som inneholder både privat nøkkel og X. 509 sertifikat , klar til å installeres av kunden på servere som IIS, Tomkat eller Exchange. Signering av sertifikat generering av forespørsler (CSR) er fortsatt et av de konsekvente problemområdene som kunder står overfor som ønsker å sikre serveren sin.

Inneholder p12-filen privat nøkkel?

pfx/. p12 filer til inneholde offentligheten nøkkelfil (SSL Sertifikat ) og dens unike privat nøkkelfil . De Sertifikat Authority (CA) gir deg din SSL Sertifikat (offentlig nøkkelfil ). Du bruker serveren din til å generere den tilknyttede privat nøkkelfil hvor CSR ble opprettet.

Anbefalt: