Hvorfor regnes Premiere Pro som en ikke-lineær editor?
Hvorfor regnes Premiere Pro som en ikke-lineær editor?

Video: Hvorfor regnes Premiere Pro som en ikke-lineær editor?

Video: Hvorfor regnes Premiere Pro som en ikke-lineær editor?
Video: Жена_Рассказ_Слушать 2024, Kan
Anonim

Ikke - lineær video redigering , derimot, lar deg gå direkte til rammen der du vil utføre redigeringer. Premiere Pro er en ikke - lineær editor . Derimot, Premiere Pro endrer ikke det originale opptakene, og det er derfor vi sier det er det ikke -ødeleggende.

Med tanke på dette, hva betyr ikke-lineær editor?

Ikke - lineær redigering er en form for offline redigering for lyd, video og bilde redigering . EN ikke - lineær redigering system (NLE) er en video (NLVE) eller lyd redigering (NLAE) digital audio workstation (DAW) system som yter ikke -ødeleggende redigering på kildemateriale.

Foruten ovenfor, hva er forskjellen mellom lineær og ikke-lineær videoredigering? Lineær videoredigering er en prosess for å velge, arrangere og modifisere bilder og lyd i en forhåndsbestemt, ordnet rekkefølge – fra start til slutt. Lineær redigering er mest brukt når du arbeider med videobånd. I ikke-lineær videoredigering , går ikke de originale kildefilene tapt eller endret under redigering.

Også å vite er, hva er lineær og ikke-lineær redigering?

Lineær og ikke - lineær redigering . Lineær redigering var metoden som opprinnelig ble brukt med analoge videobånd. Ikke - lineær video redigering oppnås ved å laste videomaterialet inn i en datamaskin fra analog eller digital tape. De redigering prosessen oppretter et nytt "bånd" ved å lagre alle kommandoene som er lagt inn av operatøren.

Hvem bruker Premiere Pro?

Premiere Pro er brukt av videoproduksjonsfirmaer, nyhetsstasjoner, markedsføringseksperter og designfirmaer. Personer som jobber i roller som videoredigerere, produksjonssjefer, markedssjefer og multimediadesignere bruk Premiere Pro for å lage og redigere videoinnhold.

Anbefalt: