Er det lett å reagere på læring?
Er det lett å reagere på læring?

Video: Er det lett å reagere på læring?

Video: Er det lett å reagere på læring?
Video: Tappe ser på nrksuper.no [EDUCATIONAL] 2024, Kan
Anonim

Reagere i seg selv er ikke vanskelig, MEN: den bruker JSX, så du må lære 2 eller 3 ting om JSX (det er ikke vanskelig) noen eksempler og opplæringsprogrammer bruker ES5, noen andre bruker ES6.

På denne måten, hvor raskt kan du lære å reagere?

Det korte svaret er at det vil ta du mellom 1-12 måneder læring å bli dyktig med Reagere . Dette avhenger av din eksisterende erfaring med programvareutvikling, din kunnskap om javascript og læring sti du ta. For å oppnå ferdigheter, tror jeg det er 4 stadier av læring Reager en må gjennom.

Også, hvordan begynner jeg å lære å reagere? Lær Reager ved å bruke opprette- reagere -app. Du må installere den en gang med npm på kommandolinjen og kan lage en enkel Reagere applikasjon en annen kommando: create- reagere -app min-app. Da kan du bare bruke dine første læringer i Reagere uten å bekymre deg for noe verktøy som Webpack eller Babel.

Kan jeg også lære å reagere på en uke?

Hvis du har erfaring med å bygge nettsider fra før og kjenner de ulike delene av det så er det mulig å lær Reager på en uke . Reagere introduserer ikke mange komplekse ting. Du kan lære det nok til å lage gode apper i en uke hvis du gir det på heltid.

Er react verdt å lære 2019?

Hvis du har ganske god erfaring med javascript/jquery, men ingen anelse om noe annet front-end-rammeverk, kan du definitivt gå for " Reagere ". Hvis du har erfaring med andre front-end-rammeverk som Angular eller Vue. Reagere ha det enkelt læring kurve og på en uke kan du få en god praktisk opplevelse i Reagere.

Anbefalt: