Hva er vedlikeholdsøving og utdypingsøving?
Hva er vedlikeholdsøving og utdypingsøving?

Video: Hva er vedlikeholdsøving og utdypingsøving?

Video: Hva er vedlikeholdsøving og utdypingsøving?
Video: MELLOM DIMENSJONER (sjokkerende økning i paranormal aktivitet) - John Russell 2024, Kan
Anonim

Utdypende øving er den minneprosedyren som inkluderer å gruble over betydningen av et begrep som må huskes, i motsetning til teknikken med å bare gjenta ordet for seg selv om og om igjen. Vedlikeholdsprøve er teknikken for gjentatte ganger å tenke på eller verbalisere en del informasjon.

Herav, hva er vedlikeholdsprøve?

Vedlikeholdsprøve er prosessen med gjentatte ganger å verbalisere eller tenke på en del informasjon. Korttidsminnet ditt er i stand til å holde informasjon i omtrent 20 sekunder. Denne tiden kan imidlertid økes til ca. 30 sekunder ved å bruke Vedlikeholdsprøve.

På samme måte, hvordan bruker du forseggjort øving? Her er noen eksempler på måter å bruke forseggjort øving på i denne oppgaven.

  1. Oversett informasjon til dine egne ord.
  2. Lag studiespørsmål og svar på dem.
  3. Bruk bilder for å hjelpe deg.
  4. Gruppering av termer.
  5. Bruk en mnemonisk strategi.
  6. Plasser læringen din.

Ved siden av dette, hva er forseggjort repetisjon?

Utdypende øving er en minneteknikk som innebærer å tenke på betydningen av begrepet for å bli husket, i motsetning til å bare gjenta ordet for deg selv om og om igjen.

Hva er forskjellen mellom utenat og forseggjort øving?

I motsetning til vedlikehold øvelse , som innebærer enkel rote gjentakelse, forseggjort øving involverer dyp sematisk prosessering av en gjenstand som skal huskes i produksjon av holdbare minner.

Anbefalt: