Innholdsfortegnelse:

Hva er tekniske brukerhistorier?
Hva er tekniske brukerhistorier?

Video: Hva er tekniske brukerhistorier?

Video: Hva er tekniske brukerhistorier?
Video: Agile User Stories | How To Write User Stories | Epic And User Story Examples | Simplilearn 2024, Kan
Anonim

Tekniske brukerhistorier Definert. EN Teknisk brukerhistorie er en fokusert på ikke-funksjonell støtte for et system. Noen ganger er de fokusert på klassisk ikke-funksjonell historier , for eksempel: relatert til sikkerhet, ytelse eller skalerbarhet. En annen type teknisk historie fokuserer mer på teknisk gjeld og refaktorering.

På samme måte, hva er en teknisk brukerhistorie?

EN Teknisk brukerhistorie er en fokusert på ikke-funksjonell støtte for et system. For eksempel implementere backend-tabeller for å støtte en ny funksjon, eller utvide et eksisterende tjenestelag. Noen ganger er de fokusert på klassisk ikke-funksjonell historier , for eksempel: relatert til sikkerhet, ytelse eller skalerbarhet.

For det andre, hvorfor tekniske historier er dårlige? Teknisk bruker historiene er dårlige fordi de bekjemper det grunnleggende formålet til en bruker historie . Som er å beskrive ønsket oppførsel fra et brukersynspunkt. Og for å sikre at verdien (for en person) fanges opp. Ingen får verdi fra et API som snakker med en database gjennom en objektrelasjonskartlegger.

I denne forbindelse, hvordan skriver du en teknisk historie?

Tips for å skrive tekniske historier

  1. Ikke føl at du må tvinge brukerhistorieformatet. Se for deg et scenario der noen referansedata for øyeblikket ikke blir sikkerhetskopiert.
  2. Inkluder eventuelt teknisk arbeid i historien.
  3. Prøv FDD-tilnærmingen.
  4. Kartlegging er nøkkelen.

Hva er forskjellen mellom en brukerhistorie og et krav?

Det er en stor skille mellom brukerhistorier og krav : målet. De brukerhistorie fokuserer på opplevelsen - hva personen som bruker produktet ønsker å kunne gjøre. En tradisjonell krav fokuserer på funksjonalitet - hva produktet skal gjøre.

Anbefalt: