Hvordan dyrker du ørkenmalva?
Hvordan dyrker du ørkenmalva?

Video: Hvordan dyrker du ørkenmalva?

Video: Hvordan dyrker du ørkenmalva?
Video: Slik dyrker du løk - SPISELIGHAGE.NO 2024, Kan
Anonim

Denne vakre, men tøffe anlegg gjør seg best i full sol og fungerer godt i områder med varm, reflektert varme. Ikke anlegg i skyggefulle områder, da dette vil føre til at de gjør det vokse langbenet. Globe malva gjør selv- frø , og frøplantene kan flyttes og transplanteres om høsten hvis ønskelig.

Hvordan dyrker du klodemalva på denne måten?

Denne vakre, men tøffe anlegg gjør seg best i full sol og fungerer godt i områder med varm, reflektert varme. Ikke anlegg i skyggefulle områder, da dette vil føre til at de gjør det vokse langbenet. Globe malva gjør selvsåing, og frøplantene kan flyttes og transplanteres om høsten om ønskelig.

I tillegg, hvor vokser malve? Habitat. Malva liker å vokse i plener, hager, veikanter, avfallsområder og dyrket mark. Det oppsto i Europa , Asia , og Nord-Afrika og er også i Amerika og Australia.

Dessuten, hvordan beskjærer du en ørkenmalva?

Sviske en gang i året til ca. 6 tommer til 1 fot etter at den har blomstret ferdig sent på våren/forsommeren, noe som vil bidra til å hindre dem i å selvså, maksimere fremtidig blomstring og minimere uproduktiv, treaktig vekst. Globe malva er ikke den typen plante som gjentatte ganger klippes til en formell form.

Er Mallow en flerårig plante?

Malveplanter er virkelig stauder. Men de dyrkes vanligvis som ettårige. Blomsten blomstrer ligner stokkroser, og er 2 tommer på tvers, i rosa eller hvite farger. Bladene er hjerteformede.

Anbefalt: