Hva er å analysere en XML-fil?
Hva er å analysere en XML-fil?

Video: Hva er å analysere en XML-fil?

Video: Hva er å analysere en XML-fil?
Video: Сводные таблицы Excel с нуля до профи за полчаса + Дэшборды! | 1-ое Видео курса "Сводные Таблицы" 2024, Kan
Anonim

EN parser er et program som tar en fysisk representasjon av noen data og konverterer dem til et skjema i minnet for programmet som helhet. An XML-parser er en parser som er laget for å lese XML og lage en måte for programmer å bruke XML . Det finnes forskjellige typer, og hver har sine fordeler.

Videre, hvor mange måter kan vi analysere XML-fil på?

Android gir tre typer XML parsere som er DOM, SAX og XMLPullParser. Blant dem alle android anbefaler XMLPullParser fordi det er effektivt og enkelt å bruke. Så vi skal bruke XMLPullParser for analysere XML . Det første trinnet er å identifisere feltene i XML data der du er interessert i.

Man kan også spørre, hvordan leser jeg et XML-dokument? XML filer er kodet i ren tekst, slik at du kan åpne dem i et hvilket som helst tekstredigeringsprogram og være i stand til å tydelig lese den. Høyreklikk på XML-fil og velg "Åpne med." Dette vil vise en liste over programmer for å åpne fil i. Velg "Notepad" (Windows) eller "TextEdit" (Mac).

Følgelig, hvordan fungerer XML-parser?

XML-parser er et programvarebibliotek eller en pakke som gir grensesnitt for klientapplikasjoner til arbeid med XML dokumenter. Den sjekker for riktig format på XML dokumentet og kan også validere XML dokumenter. Dagens nettlesere har innebygd XML-parsere . Målet med en parser er å transformere XML til en lesbar kode.

Hva er XML-parsing i Java?

XML-parser gir en måte å få tilgang til eller endre data i en XML dokument. Java gir flere alternativer til analysere XML dokumenter. Følgende er de ulike typene parsere som vanligvis er vant til analysere XML dokumenter. StAX Parser − Parser en XML dokument på lignende måte som SAX parser men på en mer effektiv måte.

Anbefalt: