Innholdsfortegnelse:

Hva fungerer Google Authenticator med?
Hva fungerer Google Authenticator med?

Video: Hva fungerer Google Authenticator med?

Video: Hva fungerer Google Authenticator med?
Video: Google Authenticator двухфакторная аутентификация аккаунта и её настройка 2024, Kan
Anonim

Google Authenticator er en gratis sikkerhetsapp som kan beskytte kontoene dine mot passordtyveri. Det er enkelt å sette opp og kan brukes i en prosess kalt tofaktorautentisering (2FA) som tilbys på populære tjenester som Gmail, Facebook, Twitter, Instagram og mer.

Tilsvarende, hva kan Google Authenticator brukes til?

Google Authenticator er en programvarebasert autentisering som implementerer totrinnsverifiseringstjenester som bruker den tidsbaserte engangspassordalgoritmen (TOTP; spesifisert i RFC 6238) og den HMAC-baserte engangspassordalgoritmen (HOTP;spesifisert i RFC 4226), for autentisering av brukere av mobilapplikasjoner ved å Google.

Spørsmålet er deretter, hvordan overfører jeg Google Authenticator fra en telefon til en annen? Steg En : Installere Google Authenticator på de ny enhet. Bare installer de app fra Google Play Store som du ville gjort annen app. Trinn to: Gå over til de to-trinns bekreftelse nettside og klikk Bevege seg til en annen telefon . Velg Android fra de listen og klikk på Fortsett.

Her, hvordan bruker jeg Google Authenticator på PC-en min?

Konfigurer Google Authenticator

  1. Last ned og installer Google Authenticator-appen på telefonen din.
  2. Gi appen tillatelsene den ber om.
  3. Besøk denne siden mens du er på PC-en og velg Kom i gang.
  4. Velg Alternativt andre trinn og Authenticator-appen.
  5. Velg Oppsett og følg veiviseren.

Hvordan får jeg en hemmelig Google Authenticator-nøkkel?

I "Skriv inn din nøkkel "-feltet, skriv inn Secret Key fra Clio Two-Factor Setup-skjermen, og trykk deretter på "Legg til"-knappen. Enten du har lagt til en Google Authenticator konto ved hjelp av strekkodemetoden eller den manuelle metoden, Google Authenticator vil gi deg en 6-sifret numerisk kode dvs generert hvert minutt.

Anbefalt: