Hva er unormalisert tabell?
Hva er unormalisert tabell?

Video: Hva er unormalisert tabell?

Video: Hva er unormalisert tabell?
Video: Learn Database Normalization - 1NF, 2NF, 3NF, 4NF, 5NF 2024, Kan
Anonim

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi. Unormalisert form (UNF), også kjent som en unormalisert relasjon eller ikke første normalform (NF2), er en enkel databasedatamodell (organisering av data i en database) som mangler effektiviteten til databasenormalisering.

Også spurt, hva er denormalisering med eksempel?

Denormalisering er en databaseoptimaliseringsteknikk der vi legger til redundante data til en eller flere tabeller. Til eksempel , i en normalisert database kan vi ha en kurstabell og en lærertabell. Hver oppføring i Courses vil lagre lærer-IDen for et kurs, men ikke lærernavnet.

Dessuten, hva er normaliserte og denormaliserte data? A fullt ut normalisert relasjonelle database for selv en liten bedrift kan omfatte hundrevis av bord. Denormaliserte data er data som er hentet fra den store samlingen av normalisert tabeller og har blitt organisert og/eller aggregert til færre tabeller uten hensyn til ting som redundans.

På samme måte spør folk, hvorfor er unormaliserte dataproblem?

En dårlig normalisert database og dårlig normaliserte tabeller kan forårsake problemer alt fra overdreven disk I/O og påfølgende dårlig systemytelse til unøyaktig data . En feil normalisert tilstand kan resultere i omfattende data redundans, som legger en byrde på alle programmer som endrer data.

Hva er det første trinnet når du normaliserer en tabell?

De første skritt i normalisere en relasjon er å fjerne de repeterende gruppene. I vårt eksempel vil den unormaliserte relasjonen SALG-RAPPORT bli delt inn i to separate relasjoner.

Anbefalt: