Hva er SQL Toolbelt?
Hva er SQL Toolbelt?

Video: Hva er SQL Toolbelt?

Video: Hva er SQL Toolbelt?
Video: SQL Toolbelt - Course Overview 2024, Kan
Anonim

Redgate sin SQL-verktøybelte inneholder bransjestandardprodukter for SQL Serverutvikling, distribusjon, backup og overvåking. Sammen gjør de deg produktiv, teamet ditt smidig og dataene dine trygge.

Deretter kan man også spørre seg, hva er Redgate SQL?

Redgate Software er et programvareselskap basert i Cambridge, England. Den utvikler verktøy for utviklere og datafagfolk og vedlikeholder fellesskapsnettsteder som f.eks SQL Serversentral og Simple Talk. Redgate produserer spesialiserte databaseadministrasjonsverktøy for Microsoft SQL Server, Oracle, MySQL og Microsoft Azure.

Man kan også spørre, hva er SQL kildekontroll? SQL kildekontroll kobles til SQL Server Management Studio (SSMS) og kobler databasene dine til en eksisterende versjonskontroll system, som Git, TFS eller Subversion. Dette lar deg administrere endringer i databaseskjema og statiske data sammen med applikasjonskode.

På samme måte spørs det, hva brukes SQL til?

SQL er pleide å kommunisere med en database. I følge ANSI (American National Standards Institute) er det standardspråket for relasjonsdatabasestyringssystemer. SQL uttalelser er pleide å utføre oppgaver som å oppdatere data på en database, eller hente data fra en database.

Hva er SQL Compare?

SQL Data Compare er industristandardverktøyet for sammenligning og distribusjon SQL Server-databaseinnhold . Du kan jobbe med levende databaser, sikkerhetskopier eller SQL-skript i kildekontroll. Skadet eller manglende data kan gjenopprettes til en enkelt rad, uten behov for en full database gjenoppretting.

Anbefalt: