Hvor oppsto ordet kapring?
Hvor oppsto ordet kapring?

Video: Hvor oppsto ordet kapring?

Video: Hvor oppsto ordet kapring?
Video: Кассирша_Рассказ_Слушать 2024, Kan
Anonim

DEN OPPRINDER fra forbudstiden i Amerika. Angivelig ville et medlem av en gjeng nærme seg sjåføren av en rivaliserende gjengs bootlegging-bil med et smil og et avvæpnende "Hei, Jack!" før han stikker snuten til en gat i ansiktet på den stakkars uheldige, og befrir ham for både lastebilen og dens alkoholholdige last.

På samme måte kan du spørre, hva vil det si å kapre noe?

Til kapre et kjøretøy skal ta kontroll over det med makt. Sjansen er stor for at du har sett en actionfilm der noen skurker kapre en bil eller et fly. Til kapre et kjøretøy skal overta det ulovlig. En slik forbrytelse kalles en kapre eller a kapring . Kapring kan brukes mer generelt til mener "ta over."

På samme måte, hva er høy Jack? mindre vanlig stavemåte av kapre transitive verb. 1a: å stjele ved å stoppe et kjøretøy på motorveien. b: å kommandere (et flygende fly) spesielt ved å tvinge piloten med pistol.

På samme måte, hva mener du med kontrollkapring?

Kapring er en type nettverkssikkerhetsangrep som angriperen tar kontroll av en kommunikasjon - akkurat som et fly kaprer tar kontroll av en flytur -mellom to enheter og maskerer seg som en av dem.

Hva er følelsesmessig kapring?

Følelsesmessig kapring . I boken hans Følelsesmessig Intelligens, bruker Daniel Goleman ideen om emosjonell kapring å beskrive situasjoner der folk blir så overveldet av følelsene sine at de handler uten bekymring for sin egen eller andres sikkerhet. De er ute av kontroll og tenker ikke på hva de gjør.

Anbefalt: